Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Dé boeken, tools en spellen voor jou als loopbaancoach

 

Als loopbaancoach weet je dat het begeleiden van cliënten naar hun droomcarrière vol uitdagingen zit. Van het ontdekken van passies tot het overwinnen van obstakels, jouw expertise is essentieel. En daar kun je wel wat hulp bij gebruiken! Ontdek de boeken, tools en spellen die je helpen je cliënten succesvol te ondersteunen en jouw coachingsvaardigheden te versterken. Ook in die situaties wanneer het lastig is om cliënten gemotiveerd en zelfverzekerd te houden.

 

Deze bestsellers helpen je de doelen van je cliënten te bereiken. 👇

Bestseller tools en spellen op een rij

Nieuw! Zin en onzin over coaching

Dit boek is onmisbaar voor iedere coach die zijn vak serieus neemt! In Zin en onzin over coaching wordt met een wetenschappelijke bril gekeken naar actuele vraagstukken. Moeten coach en coachee bijvoorbeeld op elkaar lijken voor de beste resultaten? Is online coachen wel effectief? En is coaching een luxe oplossing? 

 

Reserveer nu jouw exemplaar en ontvang 'm als eerste op je deurmat. 

 

Reserveer nu

Zin en onzin over coaching

Pak die baan!

Versterk de sollicitatievaardigheden van jouw cliënt. De 54 kaartjes van Pak die baan! dagen uit met sollicitatievragen en helpen bij een authentieke en zelfverzekerde voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Een perfecte tool voor loopbaancoaches!

 

Bestel nu

Pak die baan

Hoe-boek voor de coach

Ben je net gestart als loopbaancoach? Of wil je je coachingsvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Het Hoe-boek voor de coach is onmisbaar in je boekenkast! Het is een van de bestverkochte coachboeken in Nederland en biedt je volop interventiemogelijkheden om toe te passen in loopbaanbegeleiding. 

 

Die wil ik ook!

Hoe-boek voor de coach

Must-reads voor loopbaanbegeleiding

image

Verschillende generaties op de werkvloer. Hoe begeleid je die?

Voor het eerst werken we met vier (bijna vijf!) generaties samen op de werkvloer. Opgroeien in verschillende generaties leidt tot verschillende werkopvattingen. Dat ervaar je ongewtijfeld in de begeleiding van mensen in hun werk en loopbaan. Zo zou Gen Z bekend staan als lui, verwend en onrealistisch. Terwijl babyboomers inflexibel en bekrompen worden genoemd. Maar is dat echt zo? Vergroot je kennis van verschillende generaties op de werkvloer.

Ontdek generatiekenmerken en -krachten

Spelen met talenten

Waar is je cliënt goed in? Wat vindt hij leuk? En wat vindt hij belangrijk? Als loopbaancoach help jij je cliënt met dit soort vraagstukken. Daarvoor kun je verschillende tools inzetten. Zoals Spelen met talenten! Daarmee heb je direct een schat aan originele loopbaanvragen in handen. Help jij je cliënt vooruit?  

 

Ontdek het spel

Spelen met talenten

Dit vind je misschien ook interessant

Je hebt het tot het einde gered

 
Laten we in contact blijven. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks bericht in je digitale postvak. Gevuld met inspiratie, tips, lezersreviews, de nieuwste boeken & spellen en onze acties. 
 
 

Bedankt! Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.