Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Winkel
De beste boeken en meer voor je ontwikkeling.
Uitgeverij
Een kijkje achter de schermen van Uitgeverij THEMA.
Verdieping
Artikelen, blogs, interviews en meer.

Uitgeverij THEMA - De beste boeken voor je ontwikkeling

THEMA is er voor iedereen die regie wil nemen over zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij denken dat onze lezers zelf stappen kunnen zetten om hun leven en loopbaan de best mogelijke richting op te sturen. En daar helpen we graag bij. Wil je iets verbeteren of veranderen aan jezelf, of aan je functioneren op het werk, in je team of juist daarbuiten? Een boek, spel of waaier kan je net dat steuntje in de rug geven wat je dan nodig hebt. Of misschien ben je op zoek naar verdieping: een echt goed handboek om met nog meer vertrouwen jouw (toekomstige) werk te doen? Met onze uitgaven kun jij jezelf én de organisatie waar je werkt versterken.

Titels nieuw & in aantocht

Laatste updates

Hoe bewust richt jij je op 'Gastvriendschap' wanneer je op vakantie bent?

Of je nu een gezellige B&B boekt voor een fietsvakantie in eigen land of een appartement aan de zonnige kust van Portugal reserveert, het lijkt toch een beetje op een exploitatiecontract: ik neem bezit van jouw leefruimte en kan daarin doen wat ik wil, want ik betaal.

 

Reizen gaat echter om zoveel meer dan alleen een plekje om te slapen. Laten we ons deze zomer eens openstellen voor de ander. Door onze verhalen te delen, elkaars wereld te ontdekken en onze vriendschap aan te bieden.

 

Auteur Lieuwe Koopmans deelt een stukje van zijn reiservaring op de fiets door Nederland en komt daardoor op een verrassende manier in aanraking met leuke nieuwe vriendschappen. 🚲

 

Lees de blogpost

gastvriendschap
Komende evenementen

Ontvang onze nieuwsbrief.

 

Elke donderdag verdieping 

Die mag je niet missen, want hij staat vol inspirerende blogs, de nieuwste producten, recensies en fijne concrete tips. Nu met een gratis Vandaag nog relaxed bookazine cadeau!

 
 

Wat goed dat je je hebt aangemeld! Je krijgt vandaag nog een e-mail (controleer ook je Ongewenste Mail/Spam) om je aanmelding te bevestigen.